TRAGIČAN BILANS CUNAMIJA I ZEMLjOTRESA: Više od 1.340 žrtava u Indoneziji

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČAN BILANS CUNAMIJA I ZEMLjOTRESA: Više od 1.340 žrtava u Indoneziji

Broj žrtava razornog zemljotresa i cunamija na ostrvu Sulavesi porastao je na 1.347, saopštila je danas indonežanska agencija za katastrofe Broj žrtava razornog zemljotresa i cunamija na ostrvu Sulavesi porastao je na 1.347, saopštila je danas indonežanska agencija za katastrofe, prenosi britanska televizijska mreža Bi Bi Si (BBC). Posle zemljotresa jačine 7,5, cunami je pogodio grad Palu i obližnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << područja na Sulavesiju. Vlasti strahuju da bi broj stradalih mogao da bude veći.PROČITAJTE JOŠ: KATAKLIZMA U INDONEZIJI: Snažan zemljotres i cunami odneli najmanje 844 života i raselili 50.000 ljudi (Foto i Video) Dodaje se da je na pogođeno područje počela da pristiže humanitarna pomoć koju obezbeđuju vojnici i policajci.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRE I POSLE Ovih 12 fotografija najbolje pokazuju kakvom silinom je PRIRODA ISKALILA BES u Indoneziji (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Okt.2018

Broj poginulih u zemljotresu i cunamiju koji je pogodio indonežansko ostrvo Sulavesi porastao je 1.347, ali nažalost, to nije i konačan broj. Očekuje se da će u narednim danima broj žrtava dodatno porasti, kako spasioci budu uspevali da stignu do uništenih područja.

Nastavak na Blic...

Broj žrtava u Indoneziji povećan na 1.400

Izvor: Beta, 03.Okt.2018, 07:59

Broj žrtava razornog zemljotresa i cunamija na ostrvu Sulavesi porastao je na 1.400, saopštile su jutros indonežanske vlasti.UN su apelovale da je potrebno obezbediti humanitarnu pomoć za oko 200.000 ugroženih, medju kojima je veliki broj dece.Oko 66.000 domova je uništeno u zemljotresu magnitude...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.