TRAGEDIJA: Poginuo 15-godišnji sin poznatog pevača

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jul.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Poginuo 15-godišnji sin poznatog pevača

Policija tvrdi da je u pitanju nesrećan slučaj ne samoubistvo. Tijelo je pronađeno na plaži u Brightonu u utorak u 18 sati.

Artur Kejv, sin muzičara Nika Kejva umro je od posedica pada s gotovo 20 metara visoke litice. Bilo mu je tek 15 godina. Telo je pronađeno u utorak u 18 sati

- Naš sin Artur umro je u utorak uveče. Bio je lep, sretan dječak. Molimo vas za privatnost koja je našoj porodicu potrebna u ovim teškim trenucima - poručila je porodica, prenosi Mirror.

Nakon što su primili poziv, ekipa Hitne pomoći došla je na plažu u Brightonu gdje su našli teško ozleđenog 15-godišnjaka. Odvezen je u bolnicu, gdje je ubrzo preminuo.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.