Izvor: Blic, 04.Jan.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA FLORIDI Voz pregazio devojčicu (11) dok je prelazila prugu

Voz je pregazio 11-godišnju devojčicu, dok je prelazila prugu idući kući iz obližnjeg restorana u američkoj saveznoj državi Floridi.

Policijski zvaničnici okruka Polk saopštili su da im je mašinovođa rekao da je devojčica gledala u telefon dok je prelazila prugu i da nije bilo nikakvih naznaka da je primetila da joj se voz približava, prenosi AP.

U momentu udara, voz se kretao brzinom od 110 kilometara na čas, a mašinovođa je rekao da je neprestano puštao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sirenu i krenuo da koči, ali da nije uspeo da izbegne devojčicu.

U saopštenju policijskih zvaničnika navodi se da je na osnovu dokaza na licu mesta zaključeno da je devojčica nosila slušalice kada je voz udario.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.