TELEGRAM SAUČEŠĆA PAKISTANSKOM PREMIJERU Vučić: Svet da se ujedini u borbi protiv terorizma

Izvor: Kurir, 28.Mar.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELEGRAM SAUČEŠĆA PAKISTANSKOM PREMIJERU Vučić: Svet da se ujedini u borbi protiv terorizma

Smrtonosni napad u Lahoreu je još jedan pokazatelj da ceo svet mora da se ujedini u odlučnoj borbi protiv terorizma, ističe se u telegramu saucešća koji je danas pakistanskom premijeru Navazu Šarifu uputio predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

"Sa velikom tugom smo primili vest o nastradalima i povređenima u eksploziji u pakistanskom gradu Lahoreu. Smrtonosni napad na Uskrs je još jedan pokazatelj da ceo svet mora da se ujedini u odlučnoj borbi protiv terorizma", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napominje se u telegramu saučešća.

"U ime Vlade Republike Srbije i lično ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća", navodi se u poruci premijera Vučića.

Autor: Tanjug,Foto: Beta

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić povodom napada u Pakistanu: Svet mora da se ujedini u borbi protiv terorizma

Izvor: Blic, 28.Mar.2016

Smrtonosni napad u Lahoreu je još jedan pokazatelj da ceo svet mora da se ujedini u odlučnoj borbi protiv terorizma, ističe se u telegramu saucešća koji je danas pakistanskom premijeru Navazu Šarifu uputio predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić...- Sa velikom tugom smo primili vest o nastradalima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.