Izvor: Blic, 09.Dec.2023, 14:24

TELA MRTVIH BEBA OTKRIVENA U BOLNICI U GAZI Novinari zatekli stravične scene: Izraelci rekli da će poslati hitnu pomoć po decu, ali ih NIKO NIJE SPASAO

Ono što se može videti na Odeljenju za intenzivnu negu u dečijoj bolnici Al-Nasr u Gazi, zaista je jezivo. Tela dece, od kojih su neka još uvek priključena na uređaje koji je trebalo da ih drže u životu, raspadaju se u krevetima. Neka su toliko trula da su pocrnela. U nekim su krevetima kosturi s vrlo malo tkiva na sebi. Muve i larve pužu po koži jednog deteta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gore nego u horor filmovima: U dečjoj bolnici u Gazi novinari zatekli užasavajuće scene, tela mališana su se raspala pred njima (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 09.Dec.2023

Po naređenju IDF doktori su morali da napuste ustanovu i ostave decu na uređajima za održavanje u životu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.