TAJNA ČUVANA 50 GODINA: Saznala istinu koja joj je promenila život (FOTO)

Izvor: S media, 17.Mar.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA ČUVANA 50 GODINA: Saznala istinu koja joj je promenila život (FOTO)

Davno izgubljene sestre Dženi Lukas i Helen Lumsden, koje su još kao bebe razdvojene, srele su se nakon više od 50 godina.

Odmah po rođenju, roditelji su dali Dženi na usvajanje. Odrasla je u porodici vremešnih i bogatih roditelja, u kojoj je bila obožavana jedinica. Helen je podigao nasilni otac, koji ju je redovno tukao i majka koja je brinula samo za sebe.

Najveći deo detinjstva Helen je provela u modricama i već u 15. godini uprkos svojoj inteligenciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ispisana iz škole, kako bi radila u butiku. Dženi je za to vreme uživala u životu, išla u privatnu školu i na časove violine. Odrasla je u jednu od najuspešnijih golferki u Velikoj Britaniji, dok je Helen bila namenjena skromnija sudbina bolničarke i majke.

Potraga za pravim poreklom

Ipak, sudbina je zbližila ove dve sasvim različite žene. Sve je počelo kada je 1981. godine Dženi zatražila kopiju originalnog izvoda iz matične knjige rođenih, na kojoj se našla i adresa njene majke u vreme rođenja. Otišla je na tu adresu i zatekla čoveka koji joj je rekao da sestra njene majke i dalje živi u blizini.

Za nju je ta poseta promenila život.

Sa Helen se srela mnogo kasnije – tek 2007. i odmah su se uklopile.

"Sada ne možemo da zamislimo život jedna bez druge. Žao nam je samo što naša majka nije bila iskrena i što nam je zakomplikovala živote", kažu one.

(S media, Daily mail, b92)

Foto: guliver/thinkstock (ilustracija), printscrn Daily mail

Nastavak na S media...






Povezane vesti

TAJNA ČUVANA 50 GODINA: Saznala istinu koja joj je promenila život

Izvor: SandzakInfo.net, 17.Mar.2013

Dok je jedna odrasla u bogatoj porodici kao voljena jedinica, druga je imala težak život pored nasilnog oca i nemarne majka. Međutim, jedna poseta potpuno menja njihove živote.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.