Sveštenik izboden tokom mise u Kanadi, uhapšen napadač

Izvor: RTS, 22.Mar.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik izboden tokom mise u Kanadi, uhapšen napadač

Katolički sveštenik izboden je pred desetinama vernika tokom jutarnje mise u crkvi Svetog Josipa u Montrealu u Kanadi.
Policija u Montrealu saopštila je da je nakon poziva izašla na lice mesta, a da je obezbeđenje osumnjičenog muškarca za napad već savladalo i zadržalo, prenosi AP.

U izveštaju policije se navodi da je napadnuti sveštenik Klod Gro pretrpeo lakše povrede gornjeg dela tela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da je odveden u bolnicu.
Napadač je potrčao prema svešteniku tokom mise, prišavši mu sa leđa i napao ga oštrim predmetom, a ceo događaj je zabeležen kamerom, saopštili su iz policije. 
Napadač je uhapšen i trebalo bi da bude saslušan u toku dana, a za sada nisu poznati motivi ovog napada, prenosi agencija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sveštenik izboden tokom mise, napadač uhapšen

Izvor: B92, 22.Mar.2019

Montreal -- Katolički sveštenik izboden je pred desetinama zapanjenih vernika tokom jutarnje mise u crkvi Svetog Josipa u Montrealu u Kanadi...Policija u Montrealu saopštila je da je nakon poziva jutros oko 8:40 po lokalnom vremenu izašla na lice mesta, a da je obezbedjenje osumnjičenog muškarca...

Nastavak na B92...

Policija privela muškarca koji je napao prostorije Dveri u Čačku

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2019, 11:28

Čačanska policija saopštila je danas da je privela muškarca (40) iz Čačka koji je napao prostorije Dveri u tom gradu i protiv njega podnela prekršajnu prijavu zbog nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja...U saopštenju se navodi da je taj muškarac prekršio Zakon o javnom redu i miru i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.