Švedska protjeruje čovjeka koji stoji iza nedavnih spaljivanja Kurana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2023, 18:06

Švedska protjeruje čovjeka koji stoji iza nedavnih spaljivanja Kurana

Švedska agencija za migracije odlučila je da protjera Iračanina koji je spalio primjerke Kurana, svete knjige u islamu, na protestima proteklih mjeseci u Štokholmu, izvijestila je u četvrtak, 26. oktobra švedska TV4. "Agencija za migracije odlučila je protjerati osobu iz Švedske", prenijela je TV. "Kao rezultat komplikacija u provođenju odluke, odobrena je ograničena boravišna dozvola za razdoblje od 25. oktobra 2023. do 16. aprila 2024." Agencija za migracije nije bila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"MOGAO BI BITI MUČEN U SVOJOJ ZEMLJI" Švedska ipak ne proteruje Iračanina koji je palio Kuran

Izvor: Blic, 27.Okt.2023, 00:20

Švedska Agencija za migracije saopštila je danas da će proterati Iračanina koji je palio kopije Kurana na demonstracijama održanim proteklih meseci u Stokholmu, ali da nalog neće biti izvršen jer bi muškarac mogao biti podvrgnut mučenju u svojoj domovini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.