Švedska: napad u školi, jedna osoba mrtva

Izvor: OkRadio.rs, 22.Okt.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedska: napad u školi, jedna osoba mrtva

U napadu maskiranog, zasad nepoznatog muškarca, u školi na zapadu Švedske jedna osoba je ubijena, a četiri su povređene. U napadu maskiranog, zasad nepoznatog muškarca, u školi na zapadu Švedske jedna osoba je ubijena, a četiri su povređene, saopštili su danas zvaničnici. Policija je pucala u osumnjičenog, koji je u napadu koristio mač.   Kako je prenela agencija Rojters, napadač je ranjen i prebačen je u bolnicu. Zdravstveni zvaničnici naveli su da je jedan profesor podlegao ranama od napada i dva djaka stara 11 i 15 godina su teško povređena sa posekotinama. Rekli su i da je napadač u teškom stanju.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U napadu mačem u školi jedna osoba mrtva, četvoro povređeno!

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2015

STOKHOLM - U napadu maskiranog, zasad nepoznatog muškarca, u školi na zapadu Švedske jedna osoba je ubijena, a četiri su povređene, saopštili su danas zvaničnici.Policija je pucala u osumnjičenog, koji je u napadu koristio mač.Među žrtvama su jedna odrasla osoba i četvoro dece, ali se još...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.