Svečano je obeležen Dan policije u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano je obeležen Dan policije u Pančevu

Prezentacijom taktičko tehničke opreme, vozila i veština policijskih jedinica na platou Vatrogasnog doma svečano je obeležen Dan policije u Pančevu.

Svečano obeležavanje Dana policije bila je prilika da Pančevci pogledaju novu opremu i naoružanje kojima raspolažu policijske jedinice.

Na jednom od najposećenijih štandova izložena je ronilačka oprema koju koristi žandarmerija.

Na mlađe posetioce najveći utisak ostavilo je naoružanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Ovo je teška i zahtevna profesija ali jedna od najhumanijih a uspeh policajaca meri se brojem spasenih života, rečeno je u Pančevu.

Prepolovljen je broj razbojništava kao i teških krađa a rasvetljeno je skoro 70 odsto krivičnih dela.U prethodnih godinu dana oduzeto je 20 tona duvana namenjenog za preprodaju kao i 45 tona naftnih derivata istakao je Nikola Popovac, načelnik Policijske uprave Pančevo.

Na platou Vatrogasnog doma organizovan je i prikaz policijskih veština.

Pripadnici Specijalne jedinica žandarmerije demonstrirali su borilačke zahvate, a mladi policijski službenici koji su tek zasnovali radni odnos veštine samoodbrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.