Izvor: B92, 10.Jan.2013, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarska: Sudar vozova

Bern -- U jutrošnjem sudaru dva putnička voza na severu Švajcarske povređeno je, prema policiji 17 putnika, a prema izveštajima medija najmanje 30.

"Povređeno je 17 putnika, neki su prebačeni u bolnicu, a nekima se ukazuje pomoć na licu mesta", rekla je AFP-u portparolka lokalne policije.

Švajcarski mediji, međutim, javili su da je povređeno najmanje 30 osoba i da se na licu mestu nalazi 30 vozila hitne pomoći.

Putnički voz je jutros oko 07.30 ušao na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isti kolosek na kome je već bio drugi voz u stanici Nojhauzen-am-Rajnfal, u blizini granice sa Nemačkom, saopštila je železnička kompanija SBB.

Svi putnici su evakuisani, prenosi Rojters.

Lokomotiva jednog od dva voza je izletela iz šina, kada ju je udario regionalni voz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudarila se dva putnička voza u Švajcarskoj

Izvor: Kurir, 10.Jan.2013

Policija tvrdi da je povređeno najmanje 17 putnika, a lokalni mediji da je reč o 30 ljudi..BERN - U jutrošnjem sudaru dva putnička voza na severu Švajcarske povređeno je, prema policiji, 17 putnika, a prema izveštajima medija najmanje 30..."Povređeno je 17 putnika, neki su prebačeni u bolnicu,...

Nastavak na Kurir...

Švajcarska: Sudar dva voza, više povređenih putnika

Izvor: Press, 10.Jan.2013

U jutrošnjem sudaru dva putnička voza na severu Švajcarske povređeno je, prema policiji 17 putnika, a prema izveštajima medija najmanje 30. "Povređeno je 17 putnika, neki su prebačeni u bolnici, a nekima se ukazuje pomoć na licu mesta", rekla je AFP-u portparolka lokalne policije

Nastavak na Press...

Švajcarska: Sudar vozova

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jan.2013

U jutrošnjem sudaru dva putnička voza na severu Švajcarske povređeno je, prema policiji 17 putnika, a prema izveštajima medija najmanje 30. "Povređeno je 17 putnika, neki su prebačeni u bolnicu, a nekima se ukazuje pomoć na licu mesta", rekla je AFP-u portparolka lokalne policije. Švajcarski...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.