Suženo područje potrage za nestalim avionom

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suženo područje potrage za nestalim avionom

Timovi koji traže nestali malezijski putnički avion suzili su danas područje pretrage, nakon što su uređaji ove nedelje registrovali signale koji možda potiču od crnih kutija.

U današnjoj akciji učestvovaće 14 aviona i 13 brodova, saopštila je agencija koja koordiniše ovu operaciju.Timovi će pretražiti područje površine 57.923 kilometra, što je do sada najmanja odabrana oblast.
Juče je zvaničnik koji predvodi potragu izjavio da veruje da timovi pretražuju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << “pravo područje”.
Avion “boing 777″ nestao je 8. marta sa 239 ljudi, tokom leta od Kuala Lumpura prema Pekingu. Malezijski zvaničnici su, na osnovu satelitskih podataka, zaključili da je avion pao u južnom dijelu Indijskog okeana.
Izvor: Blic.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zona traženja \'\'Boinga\'\' skraćena

Izvor: Vostok.rs, 10.Apr.2014

10.04.2014. -..Učesnici međunarodne operacije traženja nestalog malezijskog ''Boinga'' danas su ponovo suzili zonu potrage u Indijskom okeanu...Teritorija je umanjena sa 75.400 na 57.900 kilometara kvardratnih nakon što su zabeleženi signali koji, vrlo moguće, emituju signale ''crne kutije'' sa...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.