Izvor: Blic, 10.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suviše pijana za alkotest

Suviše pijana za alkotest

Jedna žena na Novom Zelandu, koju je policija zaustavila zbog brze vožnje, bila je toliko pijana da alkotest nije mogao da izmeri koliko ima promila alkohola u krvi. Kad je došla do bolnice, analiza njene krvi je pokazala da bi žena trebalo da bude mrtva. Neimenovana žena je imala 4,26 promila alkohola u krvi, što je više nego što alkotest može da izmeri, piše list 'Otago dejli tajms'.

Venčanje preko telefona

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << par u Indiji venčao se putem telefona, jer je mladoženja bio sprečen da dođe na venčanje. Venčanju su prisustvovali i svatovi, kao što to red nalaže, jer su na telefonima bili uključeni zvučnici. Mladoženja je bio sprečen da dođe na venčanje zbog sukoba između muslimana i hindusa u gradu Vadodaru na zapadu Indije, u kojem živi mlada. Nakon sklapanja braka, novopečeni mladenci još nisu uspeli da se sastanu.

Piratski disk za ministra

Jedan Malezijac uhapšen je kada je pokušao da proda piratske DVD kopije holivudskih filmova ministru trgovine. Neimenovani muškarac nije prepoznao ministra unutrašnje trgovine Šafija Apdala kada mu je prišao u restoranu u predgrađu Kuala Lumpura i ponudio mu veliki izbor novih filmova, piše 'Nju strejts tajms'. Šafi se nije predstavio prodavcu, već je pozvao policajce i naložio im da prate muškarca u čijem automobilu je pronađeno 7.000 piratskih diskova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.