Susret Putina i Trampa neophodno veoma dobro pripremiti

Izvor: Vostok.rs, 07.Maj.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Putina i Trampa neophodno veoma dobro pripremiti

Susret ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa neophodno je veoma dobro pripremiti, čime se Moskva trenutno i bavi, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Kako je rekao, susret je potreban podjednako i Amerikancima i Rusima.

„Cilj susreta nije da se napravi kojekakva senzacija o kojoj se toliko pričalo, a nikako da se dogodi, već da se pruži ruka i razgovara o bilateralnim pitanjima i međunarodnim problemima“, rekao je Lavrov.

Prema njegovim rečima, Rusija i SAD već dugo vremena izuzetno puno utiču na međunarodnu stabilnost i bezbednost, stoga je iz susreta neophodno izvući konkretne rezultate.

„Da bi se ostvarili ti rezultati, neophodno je dobro pripremiti susret dvojice lidera. Upravo iz tog razloga mi veoma temeljno tome pristupamo“, zaključio je ruski ministar.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov o susretu Putina i Trampa: Nisu važne senzacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2017

- Rusija i SAD toliko snažno utiču na međunarodnu stabilnost i bezbednost da se od takvog susreta očekuju konkretni rezultati - rekao je Lavrov..Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da je susret predsednika Rusije i SAD, koji je u pripremi, potreban zbog konkretnih rezultata, a ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.