Sumnja na koronavirus zarobila 6.000 turista na kruzeru u Italiji

Izvor: RTS, 30.Jan.2020, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnja na koronavirus "zarobila" 6.000 turista na kruzeru u Italiji

Putnici kruzera "Kosta" od jutros su "zarobljeni" u italijanskoj luci Čivitavekija zbog sumnje da su dva putnika zaražena koronavirusom, javljaju italijanski mediji.
Nakon izveštaja da muž i žena iz Hongkonga imaju respiratorne smetnje pokrenuta je procedura predviđena za takve slučajeve, prenela je agencija Ansa.

Pedesetčetvorogodišnja žena ima povišenu temperaturu, a i ona i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << muž su testirani na koronavirus. Preliminarni rezultati analiza su negativni, javio je AFP.
Par je stigao iz Hongkonga na aerodrom u Milanu 25. januara, a zatim su se uputili u Savonu, gde su se ukrcali na brod za krstarenje.
Na brodu je, među oko šest hiljada putnika, 751 Kinez, uključujući i par iz Hongkonga, a polovina se ukrcala u Savoni. Za sada nikome od putnika nije dozvoljeno da napusti brod i luku koja se nalazi nedaleko od Rima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog sumnje na koronavirus 6.000 turista "zarobljeno" na kruzeru u Italiji

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2020

Putnici kruzera "Kosta" od jutros su "zarobljeni" u italijanskoj luci Čivitavekija zbog sumnje da su dva putnika zaražena koronavirusom, javljaju italijanski mediji...Nakon izveštaja da muž i žena iz Hongkonga imaju respiratorne smetnje pokrenuta je procedura predviđena za takve slučajeve...Žena...

Nastavak na Radio 021...

Putnici na brodu "Kosta" nemaju koronavirus

Izvor: RTS, 30.Jan.2020

Rezultati testova pokazali su da dvoje putnika zbog čijih je sumnjivih simptoma 6000 turista bilo zarobljeno na kruzeru "Kosta Smeralda" u italijanskoj luci Čivitavekija nemaju koronavirus. . Nakon izveštaja da muž i žena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.