Suhoji presreli američke bombardere, objavljen snimak iz kokpita

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Suhoji" presreli američke bombardere, objavljen snimak iz kokpita

Ruski borbeni avioni Su-27 presreli su američke strateške bombardere koji su se približavali ruskoj granici preko Baltičkog i Crnog mora. Objavljen snimak presretanja.
Rusko ministarstvo odbrane je potvrdilo da su u ponedeljak dva puta presreli američke bombardere ne navodeći tačan broj aviona koji su učestvovali u akciji.

"Posade ruskih borbenih aviona Su-27 presrele su američke strateške >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bombardere B-52H koji su se približili ruskoj državnoj granici iz smera Baltičkog i Crnog mora", saopštila je ruska vojska.
Ističe se i da "američki avioni nisu prekršili granične propise", kao i da su udaljeni u skladu sa međunarodnim pravilima.
Ministarstvo je objavilo i snimak presretanja zabaležen iz kokpita ruskog "suhoja".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski borbeni avioni presreli američke bombardere VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2019

Ruski borbeni avioni Su-27 dvaput su na ruskim zapadnim i južnim granicama presreli američke bombardere B-52H, javilo je rusko ministarstvo obrane...Do bliskih susreta ruskih i američkih aviona došlo je iznad Baltičkog i Crnog mora...Ministarstvo je potvrdilo da je u ponedeljak dvaput presrelo američke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.