Sudar brodova: 4 mrtvih, 3 nestalih

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar brodova: 4 mrtvih, 3 nestalih

U sudaru ribarskog i teretnog broda u vodama kod južnokorejskog ostrva Đeđu, poginula su četiri ribara a trojica se vode kao nestali, saopštile su danas lokalne vlasti.

Nesreća se dogodila u subotu uveče, a sudarili su se ribarski brod nosivosti 29 tona i teretni brod registrovan u Hongkongu, nosivosti 3.836 tona.

Četiri člana posade ribarskog broda pronađeni su mrtvi, a pomorske vlasti tragaju za još trojicom, prenela je južnokorejska državna agencija Jonhap.

Dva člana posade ribarskog broda su spaseni, među njima i kapetan plovila. Njih je iz mora odmah po sudaru izvukla posada teretnog broda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.