Sud u Kotoru prihvatio jemstvo od 218.000 evra za Adrovićevu

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud u Kotoru prihvatio jemstvo od 218.000 evra za Adrovićevu

Osnovni sud u Kotoru prihvatio je jemstvo od 218.662 evra koje je ponudila Emina Adrović (23) da bi se branila sa slobode, potvrđeno je za RTCG.

Adrović je osumnjičena za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac, teško povređena, i dalje je u komi.

Viši sud u Podgorici, odlučujući po žalbi tužioca, ukinuo je prethodno rešenje Osnovnog suda u Kotoru kojim je prihvaćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jemstvo za Adrović i predmet je vratio tom sudu na ponovno odlučivanje, podseća RTCG.

Osnovni sud u Kotoru prethodno je prihvatio ponuđeno jemstvo od preko 200 hiljada evra za Budvanku Eminu Adrović, kako bi se ona u daljem postupku branila sa slobode. Protiv Adrović je nedavno podignuta i optužnica.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SLIKARKA NA SLOBODI Prihvaćena kaucija za Adrovićevu koja je usmrtila Srbina

Izvor: Blic, 30.Avg.2018

Osnovni sud u Kotoru prihvatio je kauciju od 218.662 eura koje je ponudila Emina Adrović (23), da bi se branila sa slobode, prenela je danas RTCG.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.