Stvari Asanžovog saradnika pronađene u moru

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari Asanžovog saradnika pronađene u moru

Stvari je pronašao jedan ribar u području istočno od Boda, preneo je Rojters.

Norveška policija pronašla je u moru na severu zemlje stvari koje pripadaju nestalom saradniku Vikiliksa Arjenu Kamfejsu.

Kamfejs, holandski ekspert za sajber bezbednost vodi se kao nestao od 20. avgusta, kada je napustio hotel u severnom norveškom gradu Bodu, gde je bio na odmoru.

Ekvador planira da ukine azil Džulijanu Asanžu?

#FindArjen update; Norwegian press: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << “Fisherman finds Arjen’s belongings” https://t.co/2Ib0oZu4ja (Fam&friends are awaiting confirmation!)

Policija je danas u saopštenju navela da zbog istrage koja je u toku neće otkriti koje su tačno stvari pronađene.

Oni su ranije saopštili da nemaju teoriju o njegovom nestanku, niti indicije da li je on žrtva kriminalnog čina.

Kamfejsove stvari policija istražuje i istovremeno je zatražila od javnosti da joj pruži bilo koju informaciju o njegovom kretanju u tom području.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.