Stravično: Ubistvo demonstranta u Egiptu!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravično: Ubistvo demonstranta u Egiptu!

Krajnje uznemirujući video snimak navodno je snimljen još 28. januara, a na njemu se vidi kako je policija bez milosti smakla nenaoružanog čoveka na ulici. Egipatski izvori strahuju da bi objava ovog videa mogla da podstakne novi talas nasilja.

Na snimku se jasno vidi i kako protestant stoji dovoljno daleko od policajaca da ih ničim ne ugrožava, ali oni su ga nakon pola minuta hladnokrvno likvidirali.

Snimak ubistva demonstranta u Aleksandriji, koji je u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 24 sata procurio na internet, šokirao je egipatsku i svetsku javnost.

Iako se na snimku teško raspoznaju detalji, sumnja se da su demonstranta ubili

Mubarakovi policajci.

Šokantan video snimile su žene koje su ceo incident posmatrale sa balkona.

Do ubistva je došlo kada su demonstranti na ulicama Aleksandrije postavljali privremene blokade nakon čega se jedan od njih približio policajcima. Raširio je svoju odeću da bi pokazao da nije naoružan, ali to očigledno nije bilo dovoljno.

Čuo se pucanj i demonstrant je pao na zemlju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.