Stravično: Monstrum silovao, ubio i isekao žrtvu na delove

Izvor: Press, 25.Feb.2013, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravično: Monstrum silovao, ubio i isekao žrtvu na delove

Klajv Šarp (47), ubio je Ketrin Gouving (37), cimerku svoj devojke, tako što ju je mučio, silovao i na kraju njen leš isekao na delove, koje je potom razbacao po okolnim mestima.

Šarp se izjasnio krivim za ubistvo Ketrin Gouling, čiji je nestanak prijavljen u oktobru. On je provalio u njenu kuću u sred noći, vezao je za krevet, a potom je više puta seksualno zlostavljao. Telo žrtve nikada nije u potpunosti pronađeno jer su neki delovi njenog tela nađeni u okolnim selima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Šarp ima iza sebe istoriju seksualnih napada, a kada je uhapšen rekao je policiji da je uvek maštao o tome da ubije i siluje ženu.

Ketrin Gouvling je nestala u oktobru, a za njom je organizovana najveća operacija potrage u Severnom Velsu.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.