Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 10:53

Stravičan snimak žičare u kojoj su ZAROBLJENA DECA: Kabina se klati na jednoj sajli, ispod nje OGROMNA PROVALIJA (VIDEO)

U Pakistanu je u toku hitna akcija spasavanja osmoro dece i dve odrasle osobe, koji su ostali zarobljeni u žičari na visini od oko 370 metara kada je jutros pukla jedna sajla žičare.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ZABOGA, POMOZITE NAM" Dramatična akcija u toku: Četvoro dece spaseno iz žičare, odzvanjaju krici roditelja: Jedan dečak se onesvestio od straha (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Avg.2023

Četvoro dece je spaseno sa žičare koja visi iznad planinskog regiona u Pakistanu najmanje 10 sati, rekao je vojni izvor za Si-En-En, dok trka za spas još troje dece i jedne odrasle osobe traje i dalje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.