Stampedo na železničkoj stanici, 22 mrtvih! VIDEO

Izvor: Mondo, 29.Sep.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stampedo na železničkoj stanici, 22 mrtvih! VIDEO

Strašna nesreća dogodila se u Mumbaju u indiji.

#BREAKING -- Stampede at Elphinstone railway station in Mumbai, several injured; CNN-News18's @vinivdvc with more details pic.twitter.com/YYgjJlIX6S

— News18 (@CNNnews18) September 29, 2017

Najmanje 22 osobe su poginule, dok su još najmanje 32 povređene u stampedu na pešačkom mostu na železničkoj stanici Elfinston u Mumbaju.

Portparol odseka za rešavanje vanrednih situacija upozorio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će broj mrtvih verovatno porasti, jer se nekoliko povređenih nalazi u bolnici.

At least 15 are dead after a stampede in a Mumbai station https://t.co/nmB6DRUIAb

— The Independent (@Independent) September 29, 2017

Kako prenosi BBC, incident na stanici koja spaja dve najprometnije linije u gradu se dogodio zbog prevelikih gužvi i jake kiše.

Portparol Železnica Indije Anil Saksena saopštio je novinarima da se železnički most prepunio kada su svi ljudi, koji su se krili od jakih monsunskih kiša, pojurili da izađu sa stanice u isto vreme, prenosi Bi-Bi-Si.

Povređeni su prevezeni u bolnicu, a nadležni ispituju ovaj incident.

15 people dead in stampede at #Elphinstone railway station's foot over bridge in #Mumbaipic.twitter.com/P0brADrnnL

— Anilbhai Purohit (@anilpurohi) September 29, 2017

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.