Izvor: Blic, 05.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štampali lažne bar kodove

Štampali lažne bar kodove

Dve sestre i njihovi muževi iz Tenesija štampali su lažne bar kodove i na taj način prevarili jedan od najvećih trgovinskih lanaca u SAD - 'Val Mart'. Prevaru su izveli u njihovim prodavnicama u 19 država i zaradili viš od 1,5 miliona dolara. Oni su štampali bar kodove za skupe proizvode sa manjim cenama.

Poludeo zbog pomfrita

Greg Lutman (22) izvređao je prvog januara zaposlene u restoranu 'Burger King' u mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Diboa, u Pensilvaniji, i umalo nije udario jednog od njih svojim kamionom kada mu je službenik na šalteru rekao da im je nestalo pomfrita, saopštila je policija. Lutman je nepristojnim gestom uvredio službenika, a zatim je ušetao u restoran i počeo da psuje osoblje, rekao je poručnik Rod Fermen. Kada se vratio do svog kamiona, video je da osoblje skida tablice sa njega, krenuo je u rikverc i pri tom umalo nije udario jednog zaposlenog.

Gigantsko jaje

Farma pilića iz Nemačke postavila je novi svetski rekord u veličini jajeta. Naime, jedna od kokošaka je uoči dočeka Nove godine snela jaje teško 170 grama, dugačko devet centimetara i obima 20 centimetara. Kristofer Atman sa farme 'Ruol' u Donjoj Saksoniji kaže da su svi bili zapanjeni kada su videli ogromno jaje, ali da ne znaju koja koka ga je snela jer se jaja svakoga dana skupljaju mašinama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.