Šta se dešava? Sebastijan u Nemačkoj seje smrt

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava? Sebastijan u Nemačkoj seje smrt

Najmanje tri osobe izgubile su život u stravičnom olujnom nevremenu koje je zahvatilo zapadnu i severnu Nemačku.

Foto: youtube/screenshot

Oluja "Sebastijan" donela je vetrove uraganske snage koji su duvali brzinom od 130 kilometara na čas.

Telo muškarca u invalidskim kolicima pronađeno je u reci u severnom gradu Hamburgu, saopštile su vatrogasne službe, preneo je AFP.

Prema iskazima očevidaca, muškarac je pao u vodu i nije spasen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uprkos spasilačkim naporima, uključujući ronioce, brod i helikopter.



Izvor: youtube

Jedan pešak izgubio je život u Hamburgu nakon što su na njega pale skele sa sedmog sprata zgrade. On je prebačen u bolnicu, ali kasnije je podlegao povredama.

Jedan 53-godišnji muškarac poginuo je u oluji nakon što je na njega palo drvo u zapadnom nemačkom gradu Brilonu. Ovaj muškarac je radio u šumi kada je na njega palo drvo smrča visine 20 metara.

Oluja je pogodila zapadnu i severnu Nemačku i sada se kreće prema istoku zemlje.

U nekoliko regiona Nemačke, meštanima se savetuje da ne izlaze iz kuća. U više područja došlo je prekida električne energije i putevi su blokirani.

Oluja "Ajlin" pogodila je danas i Britaniju donoseći obilne kiše i vetar koji je duvao brzinom od 133 kilometra na čas, a hiljade ljudi ostalo je bez struje.

AJLIN" pogodila Britaniju, lete krovovi (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NEVREME U NEMAČKOJ "Sebastijan" odneo tri žrtve

Izvor: Blic, 13.Sep.2017

Najmanje tri osobe izgubile su život u olujnom nevremenu koje je zahvatilo zapadnu i severnu Nemačku...Oluja "Sebastijan" donela je vetrove uraganske snage koji su duvali brzinom od 130 kilometara na čas...Telo muškarca u invalidskim kolicima pronađeno je u reci u severnom gradu Hamburgu, saopštile...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.