Izvor: RTS, 14.Avg.2020, 07:25

Srušio se ruski avion za obuku, nema povređenih

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da je avion za obuku L-39 imao nesreću u jugozapadnoj Krasnodarskoj pokrajini, ali da su dva člana posade izbegla povrede.
"Avion za treniranje L-39 imao je nesreću tokom treninga, a posada od dve osobe mogla je da napusti avion padobranom i nije povređena", kaže se u saopštenju ruskog ministarstva odbrane, prenosi Almasdar Njuz.
Saopštenje ukazuje na to da je avion pao iznad nenaseljenog područja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Uzrok nesreće tek treba da utvrdi Komitet za vazduhoplovnu bezbednost Ruskih oružanih snaga.
Navodi se da se avion istog modela L-39 srušio tokom probnog leta u istoj pokrajini 2018. godine.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NESREĆA TOKOM TRENINGA Srušio se avion za obuku u Rusiji

Izvor: Blic, 14.Avg.2020

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je u četvrtak da je avion za obuku L-39 imao nesreću u jugozapadnoj Krasnodarskoj pokrajini, ali da su dva člana posade izbegla povrede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.