Srušio se avion u Indiji, poginulo svih 10 osoba

Izvor: Press, 22.Dec.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avion u Indiji, poginulo svih 10 osoba

Avion koji pripada indijskim pograničnim snagama bezbednosti srušio se u blizini međunarodnog aerodroma Indira Gandi kratko posle poletanja i svih 10 putnika i clanova posade su poginuli, izjavio je ministar civilne avijacije Maheš Šarma.
           "Veoma smo zabrinuti što se avion srušio ubrzo po poletanju. Veoma sam tužan što moram da kažem da je 10 osoba, uključujući pilota, poginulo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao je Šarma, preneo je AFP.
U avionu koji je iz Nju Delhija poleteo ka Rančiju, gradu na istoku Indije, nalazilo se dva pilota i osam inženjera koji je trebalo da poprave helikopter u Rančiju.
Avion se srušio u 9.50 sati nakon što je pilot izgubio kontakt sa zemaljskom kontrolom, rekao je francuskoj novinsakoj agenciji direktor Vatrogasne službe Nju Delhija.
U toku je istraga o uzroku nesreće.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.