Srušio se avion, ima mrtvih

Izvor: BKTV News, 25.Nov.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avion, ima mrtvih

Tri pripadnika američkih oružanih snaga poginula su kada se transportni avion, iz sastava mornarice SAD, srušio u Filipinsko more.

Sedma flota Američke mornarice saopštila je da su porodice poručnika Stivena Kombsa, pomoćnika pilota Brajana Grosoa sa Floride i pilota Metjua Kjalastrija iz Luizijane obaveštene o njihovoj smrti nakon nesreće koja se dogodila u sredu, prenosi AP.

Stravičan požar u zgradi, vatrena stihija odnela jedna život!

Transportni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << avion V-2A "Grejhaund" leteo je do nosača aviona "Ronald Regan" kada se dogodila nesreća.

Drama: Avion sa 160 putnika morao hitno da se vrati na pistu

Spaseno je osam ljudi, a američki i japanski brodovi tragali su za trojicom nestalih pilota.

Mornarica istražuje uzrok nesreće, navodi agencija.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

SAD: Avion mornarice se srušio, poginula tri pilota

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2017

Tri pripadnika američkih oružanih snaga poginula su kada se transportni avion, iz sastava mornarice SAD, srušio u Filipinsko more Tri pripadnika američkih oružanih snaga poginula su kada se transportni avion, iz sastava mornarice SAD, srušio u Filipinsko more. Sedma flota...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.