Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 10:44

Srušila se dvanaestospratnica na Floridi, ima žrtava

Na Floridi se srušio deo stambene dvanaestospratnice, saopštili su lokalni zvaničnici. Na licu mesta su desetine vatrogasnih ekipa, policija i hitna pomoć. Američki mediji prenose da je jedna osoba poginula, a da je najmanje devet osoba prebačeno u lokalne bolnice.
Iz policije Majami Biča saopštili su da su se na lice mesta uputile vatrogasne ekipe iz celog okruga Majami Dejd.

Mediji prenose da je jedna osoba poginula, a da je najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << devet osoba prebačeno u lokalne bolnice.  
Spasilačke ekipe vrše potragu u ruševinama, a nema zvaničnih podataka o povređenima.

Najmanje 99 osoba još se vode kao nestale, saopštio je portparol policije u Majamiju Alvaro Zabaleta.
Načelnik vatrogasne službe Džimi Patronis rekao je za Si-En-En da su jedinice koje rade na spasavanju čule zvuke ispod ruševina i da su odlučni da dospeju do zatrpanih stanara.
Američki mediji prenose da je zgrada koja se srušila izgrađena 1981. godine. Nalazi se u mestu Surfsajd, koje se nalazi na oko deset kilometara od Majami Biča u američkoj saveznoj državi Floridi. Dodaju da se u zgradi nalazi oko 100 stanova.
Uzrok rušenja nije poznat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U MAJAMIJU: Srušila se dvanaestospratnica, spasilačke ekipe vrše potragu u ruševinama (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021

Nema podataka o povređenima...Na Floridi se srušio deo stambene dvanaestospratnice, saopštili su lokalni zvaničnici. Na licu mesta su desetine vatrogasnih ekipa, policija i hitna pomoć...Iz policije Majami Biča saopštili su da su se na lice mesta uputile vatrogasne ekipe iz celog okruga Majami...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Na Floridi se srušio deo stambene višespratnice, jedna osoba poginula

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2021

Na Floridi, nedaleko od Majami Biča, srušio se deo stambene višespratnice, a na terenu su vatrogasne ekipe i vozila hitne pomoći. Policija iz Majamija je potvrdila da je jedna osoba poginula, a strahuje se da ima još žrtava, ali nisu potvrđene. Jedna osoba je zbog povreda u bolnici, dok je deset...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.