Srbija i Belorusija o bližim odnosima, uprkos EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Maj.2021, 16:45

Srbija i Belorusija o bližim odnosima, uprkos EU

„Srbija je samostalna država koja spoljnu politiku vodi u najboljem interesu svojih građana“, rekao je član skupštinskih odbora za evropske integracije i spoljne poslove Đorđe Milićević upitan za odnose sa Belorusijom u odnosu na očekivanja Evropske unije. Tokom ovonedeljnog susreta predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića sa ambasadorom Belorusije Valerijem Briljovom zaključeno je da su bilateralni odnosi između dve zemlje uvek bili dobri. Zvaničnici su, kako se navodi u zvaničnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kovač: Vlada Srbije usvaja još dve pregovaračke pozicije sa EU

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2021, 15:53

Predsednica Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Elvira Kovač najavila je danas da će Vlada usvojiti još dve pregovaračke pozicije sa EU do kraja maja, saopštila je služba za odnose s javnošću Skupštine.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.