Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: Napadnuta članica Saveta za borbu protiv korupcije

Miroslava Milenović, forenzički računovođa i članica Saveta za borbu protiv korupcije, napadnuta je nadomak zgrade u kojoj živi. Milenovićevu su u haustoru zgrade sačekala dva napadača i naneli joj povrede glave I lica, nakon čega su pobegli.

Miroslava Milenović izjavila je za TV N1 da je ranije primetila da je nepoznate osobe prate i da je o tome obavestila Službu za borbu protiv organizovanog kriminala kao i specijalnog tužioca, ali da od tada nije dobila nikakvu informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << o istrazi.

Milenovićeva veruje da je ovaj napad u vezi sa objavljivanjem predstojećeg izveštaja Saveta za borbu protiv korupcije o medijima.

Upitana da li je ovaj napad prijavila policiji, rekla je da nije i da je razlog to što “više nema poverenja”.

Nakon izveštaja o DIPOS-u (diplomatsko-stambeno preduzeće, čiji je osnivač država), koji je nedavno objavljen, Savet za borbu protiv korupcije pripremio je i novi izveštaj o medijima čije objavljivanje sledi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Napadnuta Miroslava Milenović

Izvor: Akter, 22.Nov.2015

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović izjavila je da su je dve osobe napale u haustoru zgrade u kojoj živi i nanele joj povrede glave i lica..Miroslava Milenović je navela da je ranije primetila da je nepoznate osobe prate i da je o tome obavestila Službu za borbu protiv organizovanog...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.