Sprečena tragedija u Štutgartu: Pokušali da otmu avion, policija ih uhapsila na licu mesta (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečena tragedija u Štutgartu: Pokušali da otmu avion, policija ih uhapsila na licu mesta (FOTO)

Nemačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca u Štutgartu jer su navodno planirala da napadnu jedan bugarski avion.

Japan: Pronađeni delovi aviona i tela

Oni su se raspravljali, a onda je jedan uzviknuo da drugi ima bombu. Portparol policije je rekao izjavio: "Tokom rutinskog čekiranja, putnik nam je rekao da je drugi putnik pretio bacanjem bombe u avionu".

A plane was grounded at Stuttgart Airport this morning over fears of an imminent bomb plot, German >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << media reported https://t.co/71eun9ZhVp

"S obzirom na globalnu političku situaciju i način na koji nas je putnik obavestio, morali smo ozbiljno da proverimo pretnju", rekao je on.

Sve operacije na aerodromu su odmah prekinute, a izvršena je i pretraga zbog eksploziva. Međutim, ništa nije pronađeno, a avion koji je trebalo da poleti ka Varni kasnije je otišao bez ikakvih dodatnih problema.

Stuttgart Airport suspends flights over 'imminent bomb threat' after two held https://t.co/FiAlMPkbVz pic.twitter.com/KQAnr9CExn

Panika na nebu: Putnik pretio da će aktivirati bombu u avionu (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.