Španski kralj izašao iz bolnice posle operacije srca

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski kralj izašao iz bolnice posle operacije srca

Madrid -- Bivši španski kralj Huan Karlos i otac kralja Filipa VI izašao je iz bolnice nedelju dana nakon operacije srca, saopšteno je iz bolnice Kiron.

"Njegovo veličanstvo kralj Don Huan Karlos otpušten je jutros, klinički je stabilan, a kardiološki nalzi pokazuju normalan ritam srca", izjavila je direktorka bolnice Lusija Alonso, prenosi Rojters.

Kralj se po izlasku iz bolnice našalio sa novinarima i rekao da se oseća kao da ga je pregazio kamion, pa da je kamion sklonjen. Huan Karlos je u maju najavio da će se povući iz javnog života.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Španski kralj izašao iz bolnice posle operacije srca

Izvor: Blic, 01.Sep.2019, 00:57

Bivši španski kralj Huan Karlos i otac kralja Filipa VI izašao je iz bolnice nedelju dana nakon operacije srca, saopšteno je iz bolnice Kiron.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.