Izvor: Blic, 16.Feb.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španjolka u 64. godini RODILA BLIZANCE

Jedna 64-godišnja žena na severu Španije rodila je zdrave blizance, dečaka i devojčicu.

Bolnica Rekoletas u gradu Burgosu saopštila je da su blizanci rođeni carskim rezom, što je uobičajena metoda u ovako retkim slučajevima.

Neimenovana žena prošla je tretman veštačke oplodnje u SAD, javljaju španski mediji. Bolnica je objavila video-snimak na kome se vidi sam porođaj.

Iz bolnice je saopšteno da su majka i blizanci u dobrom zdravstvenom stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te da je dečak težak 2,4 a devojčica 2,2 kilograma, prenio je Bi-Bi-Si.

Porođaj je protekao bez problema, piše "El pais".

List "El pais" objavio je poslednjih godina slučajeve još dve žene, stare oko 60 godina, koje su rodile zdrave bebe.

U aprilu 2016. godine, jedna žena u Indiji stara oko 70 godina, rodila je zdravog dečaka, u državi Harjana, nakon veštačke oplodnje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodila blizance u 64. godini!

Izvor: Mondo, 16.Feb.2017

Jedna 64-godišnja žena na severu Španije rodila je zdrave blizance, dečaka i devojčicu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Bolnica "Rekoletas" u gradu Burgosu saopštila je da su blizanci rođeni carskim rezom, što je uobičajena metoda u ovako retkim slučajevima i da je porođaj protekao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.