Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 17:38

Binafer Novrodži nova predsednica Soroševe Fondacije za otvoreno društvo

Fondacija za otvoreno društvo (OSF) američkog milijardera Džordža Soroša objavila je danas na svom vebsajtu da je za novu predsednicu organizacije jednoglasno izabrana Binajfer Novrodži (Binaifer Nowrojee) koja se prethodno nalazila na mestu potpredsednice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sorošev Fond za otvoreno društvo dobio novu predsednicu posle perioda promena i otpuštanja

Izvor: Danas, 12.Mar.2024, 01:02

"Fond za otvoreno društvo" Džordža Soroša (Open Society Foundations, OSF) je u ponedeljak najavio da će u junu, na kraju svog redovnog mandata, s mesta predsednika organizacije odstupiti Mark Maloh-Braun (Mark Malloch-Brown, 70) - nekadašnji zamenik generalnog sekretara UN, a zameniće ga jedna...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.