Sombor nastavlja da finansira programe pomoći roditeljima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2022, 18:56

Sombor nastavlja da finansira programe pomoći roditeljima

Gradsko veće Sombora odlučilo je danas da se nastavi finansijska podrška roditeljima u ovom gradu, a među merama je i pomoć Servisu za podršku roditeljstvu, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Ovaj servis koji radi pod okriljem Crvenog krsta Sombor pruža usluge pranja i peglanja veša u Somboru i još pet naselja, za zaposlene samohrane roditelje, zaposlene roditelje sa dvoje i više dece i zaposlene roditelje sa starijim članom domaćinstva.

Cilj je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se ovim servisom olakša roditeljima kako bi imali više slobodnog vremena za druženje sa decom.

Gradsko veće odobrilo je i nastavak finansiranja projekta "Nauči nemački", humanitarnog udruženja Nemaca "Gerhard", koji je namenjen predškolcima.

Osim mera namenjenih roditeljima, prihvaćen je i predlog za raspisivanje konkursa za finansiranje projekata udruženja koja neguju identitet nacionalnih manjina i zajednica u Somboru.

Za ovu svrhu je u gradskom budžetu izdvojeno dva miliona dinara a konkurs će biti objavljen 28. januara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.