Sombor: Kamion pregazio majku sa detetom na trotinetu, dete preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2022, 20:07

Sombor: Kamion pregazio majku sa detetom na trotinetu, dete preminulo

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas posle podne desila u centru Sombora život je izgubio 11-ogodišnji dečak, a majka je hospitalizovana sa povredama opasnim po život, saznaje Radio-televizija Vojvodine.

Do saobraćajne nezgode, na raskrsnici kod Vojvođanske ulice, došlo je tako što je majka (41) sa električnim trotinetom, na kojem je vozila dete, iz nepoznatih okolnosti podletela pod teretni kamion aranđelovačkih registarskih tablica.

Posle dugotrajne reanimacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u somborskoj Opštoj bolnici, pored ogromnih napora lekara, dečak je preminuo. Njegovo telo će ići na obdukciju.

Majka je zbog povreda opasnih po život do daljnjeg zadržana u bolnici.

Kako RTV saznaje, vozač kamiona biće zadržan u pritvoru do 48 sati.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je teretnim vozilom prešao preko majke i deteta na trotinetu i to u delu grada gde je zabranjen saobraćaj za tu vrstu teretnih vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.