Sokirace-vas-cena-najmanje-kuce-na-svetu

Izvor: medio.rs, 07.Sep.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sokirace-vas-cena-najmanje-kuce-na-svetu

Agenti koji po basnoslovno visokoj ceni prodaju kućerak u kom stanari moraju da se popnu stepencama iznad kuhinjskih elemenata da bi došli do kreveta na galeriji, tvrde da je to najmanja kuća na svetu. Pogledajte koliko košta ova kuća!

Malena kuća u Londonu u kojoj se iznad kuhinje nalazi krevet prodaje se po ceni od 275.000 funti (347.000 evra)!

Agenti koji je prodaju tvrde da je u pitanju najmanja kuća na svetu.

Foto: zoopla.co.uk

U >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pitanju je kućerak u kom stanari moraju da se popnu stepencama iznad kuhinjskih elemenata da bi došli do kreveta na galeriji.

Objekat se nalazi “priklješten” u redu velikih kuća sa terasama u Barnsburiju, a najduža strana kuće iznosi samo pet metara.

Foto: zoopla.co.uk

Ima samo dve prostorije – pored kuhinje i spavaće sobe “dva u jedan”, nema ni klasičan toalet već sobičak u kom su wc šolja i tuš bez kabine, piše The Independent.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.