Šokantno: 750 tinejdžera orgijalo na rođendanu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno: 750 tinejdžera orgijalo na rođendanu

Policija je upala na jednu zabavu u Solonu u Ohaju, koja je trebalo da bude proslava 16. rođendana. Ali, ono što su zatekli bilo je zastrašujuće - desetine tinejdžera se drogiralo, pilo alkohol i orgijalo.

"Kada smo došli, zatekli smo neverovatan broj maloletnika koji su zloupotrebljavali alkohol, marihuanu, a i upražnjavali su grupni seks koji nije primeren njihovim godinama", ispričao je poručnik Brus Felton.

Prema podacima policije, na zabavi je bilo oko 750 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dece uzrasta između 16 i 19 godina. Njih desetoro uhapšeno je i optuženo za posedovanje narkotika i maloletničku konzumaciju alkohola, prenosi 19 Ekšn njuz.

Video sa ove zabave, koji je uključivao "prljavi ples" u peni, objavljen je i na Jutjubu, ali samo za privatne korisnike.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.