Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 08:06

Šokantne slike sa granice u Teksasu: Graničari na konjima sa bičem jure migrante (FOTO)

Svet su obišle fotografije agenata američke granične patrole kako na konjima hvataju i okružuju haićanske migrante koji u sve većem broju nadiru na granicu u Teksasu. Posebno uznemirujuća je fotografija na kojoj se vidi kako jedan graničar s konja, kao u vestern filmu povlači za majicu migranta u blizini rijeke Rio Grande, koji u rukama nosi kese u kojima se verovatno nalaze kutije s hranom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO SCENA IZ VESTERN FILMA: Šokantne slike sa granice u Teksasu! Na konjima i sa bičem jure migrante FOTO, VIDEO

Izvor: Kurir, 21.Sep.2021

Svet su obišle fotografije agenata američke granične patrole kako na konjima hvataju i okružuju haićanske migrante koji u sve većem broju nadiru na granicu u Teksasu.

Nastavak na Kurir...

Potera za haićanskim izbeglicama, scene užasa na granici SAD

Izvor: RTS, 21.Sep.2021

Više od 70 godina pošto je Džon Ford snimio čuveni vestern Rio Grande, ova reka ponovo se našla u centru pažnje javnosti. Ljudi koji pokušavaju da je pregaze i potera na konjima. Ovaj put, snage bezbednosti jurile su haićanske izbeglice. . Oko 6.000 izbeglica sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.