Snimak iz drona –  Evo kako je sirijska vojska uništila tenkove i transportere terorista (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak iz drona – Evo kako je sirijska vojska uništila tenkove i transportere terorista (VIDEO)

Sirijska agencija SANA objavila je snimak kako vladine snage odbijaju žestok napad militanata u području sela Nejrab, zapadno od Sarakiba u provinciji Idlib Sirijska agencija SANA objavila je snimak kako vladine snage odbijaju žestok napad militanata u području sela Nejrab, zapadno od Sarakiba u provinciji Idlib.Na snimku koji je snimljen iz drona se vidi uništenje tehnike terorista, uključujući tenkove, oklopne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << transportere i vozila sa instalitanim teškim mitražljezima. Kako je ranije saopštio ruski Centar za mirenje zaraćenih strana u Siriji, militanti su uz artiljerijsku podršku turske vojske pokušali da probiju pozicije vladinih snaga. Na molbu Damaska ruski Su-24 su bombardovali njihove pozicije, što je omogućilo Sirijcima da uspešno odbiju sve napade. Centar je pozvao Ankaru da prekine da podržava teroristime. rs.sputniknews.com

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŽESTOK OBRAČUN SA TERORISTIMA: Pogledajte kako im je sirijska vojska uništila tenkove i transportere (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Feb.2020

Sirijska agencija SANA objavila je snimak kako vladine snage odbijaju žestok napad militanata u području sela Nejraba, zapadno od Sarakiba u Idlibu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.