Smrt koja je potresla javnost: Preminuo čuveni političar! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt koja je potresla javnost: Preminuo čuveni političar! (FOTO)

Političar i bivši britanski laburista Tam Dalijel, najpoznatiji po konstantnom preispitivanju politike Margaret Tačer, preminuo je u 84. godini

U saopštenju porodice navodi se da je parlamentarni veteran, koji je 43 godine proveo kao laburista, preminuo nakon kraće bolesti.

Tam Dalyell remember his words 'MPs should show courage and vote against Brexit, Have some guts and less cowardice' https://t.co/tt4ccLxGBr

"Tam Dalijel je posvetio ceo svoj život >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << javnoj službi u Škotskoj, u Velikoj Britaniji, a i šire", piše u saopštenju.

BREAKING: Tam Dalyell who spent four decades as Labour MP has died aged 84 https://t.co/PJNqwSl2dH

"Ostvario je ogroman doprinos u mnogim društvenim sferama. Mnogo će nedostajati javnosti, a što je još važnije, nedostajaće njegovoj porodici i prijatelji", dodaje se u istom saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.