Slavuj: Silvio propevao,snima CD!

Izvor: Glas javnosti, 19.Nov.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavuj: Silvio propevao,snima CD!

Duet s Apicellom

Berluskonijev najnoviji album naći će se u prodaji već od naredne nedelje, a na njemu je 11 setnih ljubavnih pesama koje uglavnom govore o tužnoj i neuzvraćenoj ljubavi.

- Okruži me ljubavlju, ostani kraj mene i prepusti mi svoje srce - glasi stih jedne od pjesama sa prijašnjeg albuma "Rimani con me" (Ostani kraj mene).

Milijarder, zavodnik, strasni ljubavnik, ali i najveći gafer evropske politike izdaje četvrti album pod nazivom "Vero >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << amore" (Prava ljubav), objavio je britanski tabloid Dejli mejl.

Uz sve državničke poslove, privatan biznis, lude seks žurke i suđenje za prostituciju posle čuvene afere Rubigejt, slavuj Silvio je stigao da u protekle dve godine piše tekstove za novi ljubavnih balada!

Na njegovoj novoj "ploči" naći će se ljubavne melodije inspirisane tradicionalnom napuljskom muzikom, ali i brazilskom sambom!

Mnogi ne znaju, ali Berluskoni nije od juče kada je reč o pevanju - još kao student zarađivao je cvrkućući bogatašicama na luksuznim brodovima koji su krstarili Mediteranom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.