Slavni pevač Prins umro od droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni pevač Prins umro od droge

Testovi su pokazali da je slavni pevač Prins (Prince), koji je pronađen mrtav u svom domu u Mineapolisu krajem aprila, umro od prevelike doze opijata, saopštio je nadležni zvaničnik koji je želeo da ostane neimenovan, javio je AP.

Do sada je uzrok njegove smrti bio nepoznat, navodi agencija.

Prins (57) je pronađen mrtav 21. aprila na svom imanju. Nalazi testiranja potvrdili su sumnje da su opijati imali ulogu u njegovoj smrti, prenosi AP.

Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je preminuo, vlasti su počele da ispituju mogućnost da je prekomerna doza odgovorna za njegovu smrt kao i da li su mu bili prepisan i lekovi nekoliko nedelja ranije.

On je umro manje od nedelju dana pošto je njegov avion neplanirano sleteo u gradu Molin u Ilinoisu zbog lekarske intervencije nakon povratka s koncerta.

265

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Princ umro od prevelike doze opijata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jun.2016

Testovi su pokazali da je slavni pevač Princ, koji je pronađen mrtav u svom domu u Mineapolisu krajem aprila, umro od prevelike doze opijata, saopštio je nadležni zvaničnik koji je želeo da ostane neimenovan, javio je AP. Do sada je uzrok njegove smrti bio nepoznat, navodi agencija. Princ (57)...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.