STRAŠNO: Al Kaida mališane pretvara u ubice

Izvor: Kurir, 20.Nov.2012, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO: Al Kaida mališane pretvara u ubice

Teroristi u Pakistanu treniraju dečake od svega pet godina da pucaju iz pištolja i „kalašnjikova“

ISLAMABAD - Strašno.

Teroristička organizacija Al Kaida pretvara dečake od svega pet godina u trenirane ubice. Šokantne fotografije i kratki filmovi mališana koji u terorističkim kampovima pucaju iz pištolja i automatske puške „kalašnjikov“ snimljene su na severu Pakistana blizu granice sa Avganistanom.

Deca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su ili oteta ili su siročad onih koji su se razneli u ime ciljeva Al Kaide, takozvanih „mučenika“. Mališanima u kampovima ispiraju mozak i uče ih da se nasilnim sredstvima bore za islam. Šokantne slike postavila je militantna islamistička partija Turkistana, koja svoje istrenirane borce šalje u Avganistan da se bore na strani talibana.

Stručnjak za terorizam Nil Dojl kaže da je grupa iz Turkistana odgovorna za više od 200 terorističkih napada širom sveta.

- Ovo je četvrti snimak na internetu na kojem se vidi kako deca postaju trenirane ubice. Isto rade teroristi u Siriji i Somaliji - rekao je Dojl.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Al Kaidina školica za male teroriste

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2012

Teroristička organizacija Al Kaida pretvara dečake od svega pet godina u trenirane ubice. Šokantne fotografije i kratki filmovi mališana koji u terorističkim kampovima pucaju iz pištolja i automatske puške "kalašnjikov" snimljene su na severu Pakistana blizu granice sa Avganistanom...Dečaci...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.