Skočio sa 12 metara da bi spasao kita! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Apr.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skočio sa 12 metara da bi spasao kita! (VIDEO)

Hrabri mornar skočio sa broda kako bi pomogao kitu da se iskobelja iz ribarske mreže.

Foto: youtube/printscreen

Posada teretnog broda "Šeik El Mohrani", koji plovi pod zastavom karipske države Bahami, pokazala je da još ima ljudskosti na ovom svetu.

Dok je brod plovio ka odredištu, mornari su na otvorenom moru spazili kita zarobljenog u ribarskoj mreži. Ogromna životinja je pokušavala da se oslobodi, ali nije uspevala.

Jedan od mornara je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odlučio da skoči sa 12 metara visoke palube i da pomogne kitu. Doplivao je do sisara, pomogao mu da se iskobelja iz mreže i otplovi.

Hrabrog mornara i pomagača, kolege su nagradile aplauzom!

BRAVO!

POGLEDAJTE 



Izvor: YouTube

Oni koji su pogledali snimak na kanalu YouTube oduševljeno su komentarisali:

"Neverovatno! Mogao bih ovo da gledam još milion puta! Divno je znati da ima ljudi kojima je i dalje stalo do naše planete i nevinih životinja. Ne bacajte otpad, plastične boce u mora!", napisao je jedan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.