Izvor: Blic, 29.Mar.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson najseksepilnija žena na svetu

Skarlet Johanson najseksepilnija žena na svetu

Skarlet Johanson se našla na vrhu liste 100 najseksepilnijih žena sveta, po izboru čitalaca poznatog muškog magazina FHM.

'Jedna od stvari koje žene najviše vole da čuju jeste da su seksi', izjavila je ova glumica, zvezda filmova 'Match Point' i 'Izgubljeni u prevodu'.

Na drugom mestu je Andželina Žoli, a slede Džesika Alba, Džesika Simpson, Kira Najtli, Hale Beri, Dženi Makarti, Marija Šarapova, Karmen Elektra i Teri Hačer. Skarlet Johanson je prošle godina bila na devetom mestu liste najseksepilnijih žena, a prva je bila Andžlina Žoli. Majski broj magazina FHM u SAD će u prodaju biti pušten 4. aprila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.