Sirija nudi 500.000 funti nagrade za svakog uhvaćenog stranog teroristu!

Izvor: Press, 06.Sep.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirija nudi 500.000 funti nagrade za svakog uhvaćenog stranog teroristu!

U kratkom saopštenju na sirijskoj televiziji, vlasti su ponudile 500.000 sirijskih funti svakom ko im dovede "nesirijskog teroristu" i 200.000 sirijskih funti onome ko pruži informaciju o tome gde se takav terorista nalazi ili pomogne da se on uhvati, preneo je Rojters.

Jedna sirijska funta uglavnom se menja po kursu od 128 za jedan dolar, a na crnom tržištu i po kursu od 200 funti za dolar.

Državni mediji navode da bi identitet onih koji bi pružili takvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << informaciju bio držan u tajnosti, a njihova "zaštita bi bila osigurana".

Ukazujući na mogućnost da pobunjenici koji bi dali informaciju o svojim saborcima budu amnestirani, državna televizija je dodala da bi "njihova pitanja bila rešena da je reč o Sirijcima za kojima se traga zbog nedavnih događaja".
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.