Sindrom varalice: Imate li ga?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2023, 15:29

Sindrom varalice: Imate li ga?

Osećate li nekada nelagodu zbog svog uspeha i mislite da možda niste baš tako dobri? Da se nalazite u poziciji koju mislite da niste zaslužili i da vam se posrećilo? Niste sami. Takozvani 'imposter' sindrom imaju mnogi, pa čak i Daniel Kwan, režiser Oskarom nagrađenog filma "Everything, Everywhere, All at Once." Šta je on i zbog čega ga imamo? Kako imposter sindrom utiče na naše samopouzdanje i zbog čega ga najviše imaju žene? U Glasom mladih Miljana Miletić o imposter...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Imposter sindrom: Ne, to nije glič u Matriksu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2023

Osećate li nekada nelagodu zbog svog uspeha i mislite da možda niste baš tako dobri?  Da se nalazite u poziciji koju mislite da niste zaslužili i da vam se posrećilo? Niste sami.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.