Sin Ala Gora uhapšen zbog posedovanja marihuane

Izvor: Blic, 05.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Ala Gora uhapšen zbog posedovanja marihuane

Sin bivšeg potpredsednika SAD Ala Gora uhapšen je u sredu u Kaliforniji zbog posedovanje marihuane i drugih zabranjenih supstanci, javile su svetske agencije.

Al Gor Treći (24) je vozio plavu tojotu "prius" brzinom od oko 160 kilometara na sat, na auto putu u okrugu Orindž, kad su ga zaustavili policajci, izjavio je portparol okružnog šerifa Džim Amormino.

Policajci su osetili miris marihuane, pretražili automobil i pronašli 24 grama marihuane kao i nekoliko lekova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao što su "valijum" i "vikodin" koji se izdaju samo na lekarski recept, a mladić ga nije posedovao.

Al Gor Treći zadržan je u centralnom zatvoru u Santa Ani, a za puštanje na slobodu će morati da plati kauciju od 20.000 dolara (14.686 evra).

Najmlađe od četvoro dece Ala i Tiper Gor, i njihov jedini sin, živi u Los Anđelesu gde radi u izdavaštvu.

Njemu to nije prvi sukob sa zakonom: 2000. i 2002, je hapšen zbog opasne vožnje, a 2003. jer je noću vozio isključenih farova, po auto putu u Merilendu. Tada je, takođe, kod njega pronađena marihuana, i išao je na kuru detoksikacije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.